INCENDIU COLECTIV. O elevă olimpică din Prahova, în stare gravă. Ce îi scriu prietenii pe Facebook VIDEO

O olimpică din Prahova este unul din cei 90 de tineri a căror viaţă atârnă de un fir de aţă în spitale după tragedia din Colectiv. Ioana, tânăra de 18 ani avea un vis, să devină arhitect de succes. Acum familia ei se roagă ca să supravieţuiască. Ca o ironie a sorţii mama ei este chirurg şi deşi de-a lungul vieţii a salvat zeci şi zeci de pacienţi, acum nu poate să-şi ajute propria fiică.

05 nov. 2015, 13:18
INCENDIU COLECTIV. O elevă olimpică din Prahova, în stare gravă. Ce îi scriu prietenii pe Facebook VIDEO

Ioana Geambaşu era până vineri seara o tânără plină de viaţă şi entuaziasm. Are 18 ani şi iubea matematica, îşi dorea să devină arhitect, acum însă, luptă să traiască.

E o fata luptătoare, e deşteaptă, era olimpică la matematică şi îşi dorea să intre la arhitectură„, spune o prietenă a Ioanei.

„A fost o elevă etalon, nu numai pentru promotia ei, ci pentru intreg liceul„, a declarat fostul diriginte al fetei.

Ioana este în stare gravă la Spitalul Sf Ioan din Capitală.

Colegii şi prietenii au postat zeci de mesaje de încurajare pe Facebook.

Mi-a placut ce am citit undeva. Mi-a ramas in minte. Zicea ca fiecare zi ce trece, este o victorie. Tu ii porti si numele. Ma cam tii pe jar, dar stiu ca dupa atata asteptare, va urma ceva frumos. Sunt la doi pasi de tine, ma plictisesc pe holuri pe aici pana te trezesti. Cred ca esti obosita si vrei sa ne zambesti cand durerea se mai duce. Cand esti gata, ma gasesti aici. Mai pot, nu te grabesc. Nu sunt obosita. Nici mama ta nu este. Stau pana maine dimineata si mai vin apoi. Iti iau si tie o cafea, daca-mi spui ‘neatza. Nu te grabi. Te astept. Pe hol„, i-a scris o prietenă.

Hai pisica, fa-te bine ca imi e dor ee discutiile noastre retardate. Imi pare atat se rau ca nu ne am sesizat una pe alta in Nexus si inca nu am apucat sa te vizitez pentru ca nici nu ma lasa inima, dar ma tot gandesc la tine si am o groaza de good vibes pe care incerc sa ti le trimit. Te iubescc, măi frown emoticon Hai sa ne vedem mai repede la un hearthstone sau lol asa ca ladies„, a scris altă prietenă.