INCENDIU COLECTIV. Prietenii Teodorei Maftei au dus expoziţia cu fotografiile jurnalistei la Londra VIDEO

Mobilizare impresionantă a prietenilor şi familiei tinerei Teodora Maftei, rănită grav în incendiul din clubul Colectiv. Apropiaţii au dus mai departe expoziţia cu fotografiile realizate de jurnalistă în Londra. Zeci de oameni au venit cu un gând bun pentru fată şi să se roage pentru însănătoşirea ei, informează România TV.

02 nov. 2015, 21:58
INCENDIU COLECTIV. Prietenii Teodorei Maftei au dus expoziţia cu fotografiile jurnalistei la Londra VIDEO

Un fotograf pasionat, Teodora îşi iubea meseria şi căuta mereu să surprindă cele mai frumoase cadre. Voia mereu să îi bucure pe oameni cu cele mai vii fotografii. Tot dragostea pentru fotografie a adus-o şi vineri seară în clubul Colectiv. Teodora se afla în primul rând la concert şi a ajuns în stare gravă la spital.

Jurnalista programase pentru luni o expoziţie prin care invita lumea să vadă capitala britanică prin ochii ei. Pentru că ştiau cât de mult şi-a dorit ca expoziţia să aibă loc, apropiaţii au decis să ducă mai departe evenimentul.

Citeşte şi Un fotograf din clubul Colectiv este în stare gravă. Are nevoie URGENT de sânge, grupa AB şi RH negativ

Zeci de oameni s-au adunat să îi aducă un gând bun Teodorei.

„E un om extrem de vesel, un om puternic şi ştiu că o să treacă peste asta”, a spus o prietenă de-a sa.

Povestea Teodorei este una foarte tristă. A suferit şapte operaţii în trecut, din care trei pe creier. Mama tinerei trece acum prin momente grele şi aşteaptă ca fata ei să vină acasă zâmbind.

„Am fost astăzi la Teo. Sperăm să fie bine, nu arată bine. Asistenta i-a deschis ochişorii şi i-am văzut ochişorii şi vă mulţumeşte la toţi prin mine şi vă doreşte sănătate”, a spus mama Teodorei.

Fondurile strânse în urma expoziţiei vor fi donate familiei pentru tratamentele de care Teodora are nevoie pentru a se întoarce din nou să facă ceea ce îi place, fotografii cu veselie.

Citeşte şi INCENDIUL din Colectiv: Jurnalista de la Pro TV operată de 3 ori pe creier, printre victime