Incendiu cumplit la casa de vacanță a lui Miron Mitrea din Delta Dunării. Un fost angajat a vrut să se răzbune

Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor, a primit o lovitură uriașă. Un fost angajat i-a incendiat casa de vacanță din Delta Dunării.

06 sept. 2023, 09:18
Incendiu cumplit la casa de vacanță a lui Miron Mitrea din Delta Dunării. Un fost angajat a vrut să se răzbune

Bărbatul avea mai multe nemulțumiri și a turnat benzină, iar apoi i-a dat foc casei. Oamenii legii au intervenit și au reținut un tânăr, fost angajat al lui Miron Mitrea, care e principalul suspect.

Casa era acoperită cu stuf, iar flăcările s-au extins rapid. Pompierii au intervenit cu greu și au reușit să stingă incendiul după aproximativ patru ore.

Citește și Incendiu violent într-un bloc din Galați! Zeci de oameni au fost evacuați

Șapte camere din clădire au ars în urma incendiului, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați.

ISU Delta a intervenit cu şapte subofiţeri şi două ambarcaţiuni din cadrul Pichetului de pompieri nave operative Crişan. La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii.

„Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenţia pompierilor. După aproximativ patru ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi”, a transmis ISU Delta.

Cel mai probabil, cauza incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Citește și Mesaj RO-ALERT lângă București. Fum gros degajat de un incendiu scăpat de sub control