Incendiu de proporţii în Argeş. O fabrică de mase plastice s-a făcut scrum VIDEO

O fabrică de mase plastice şi fibră de sticlă s-a făcut scrum în judeţul Argeş. Incendiul a fost alimentat de materialelecombustibile care erau în interior. Cinci autospeciale şi un echipaj SMURD au ajuns la faţa locului. Paznicul fabricii a fost cel care a anunţat incendiul la 112.

02 oct. 2013, 05:25
Incendiu de proporţii în Argeş. O fabrică de mase plastice s-a făcut scrum VIDEO

Doar tabla a rămas din toată fabrica de mase palstice şi fibră de sticlă. Incendiul a avut loc la kilometrul 98 al autostrăzii Bucureşti – Piteşti, în judeţul Argeş, potrivit România TV.

Citeşte şi Incendiu puternic la o hală de reciclare a maselor plastice din Argeş VIDEO

Pompierii au fost anunţaţi prin dispeceratul 112 de către paznicul societăţii.

De aici s-a aprins. Nu am putut să fac nimic. Eram la poartă. Am venit aici. Am văzut lumină aici. Aici lumina înăuntru nu stă aprinsă. Am fugit repede. Am pornit alarma„, a declarat paznicul.

Toată zona a fost acoperită de un fum înecăcios. În momentul incnediului nu se afla nimeni în fabrică. Cinci autospeciale şi un echipaj de la SMURD au ajuns la faţa locului.

O fabrică de mase plastice ce folosea în procesul tehnologic substanţe răşinoase. A ars pe o suprafaţă de 1.500 de metri, acoperişul şi panourile sandvici din care era confecţionată hala„, a explicat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Citeşte şi Incendiu la un depozit din Capitală. O persoană a fost rănită VIDEO

Poliţiştii de la Poliţia Autostrăzi au stat permanent în zonă şi au dirijat traficul.