Incendiu de proporţii în Capitală. Şase case au fost cuprinse de flăcări VIDEO

Un incendiu de proporţii a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în sectorul 4 al Capitalei. Şase case au luat foc, iar o persoană a fost intoxicată cu fum. Speriaţi, oamenii au ieşit în stradă, la minus 10 grade, îmbrăcaţi doar cu haine de casă.

09 ian. 2019, 06:27
Incendiu de proporţii în Capitală. Şase case au fost cuprinse de flăcări VIDEO

Mai multe case din cartierul Apărătorii Patriei au fost cuprinse de flăcări.

„Detaşamentul de Pompieri Apărătorii Patriei a fost alertat pentru a interveni la un incendiu pe str. Măceşului din Sectorul 4 al Capitalei. Din primele informaţii primite în dispeceratul ISUBIF, incendiul se manifesta la trei imobile, astfel că şapte autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD au fost trimise la locul solicitării”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta, cu flacără şi degajări mari de fum, la şase case, existând posibilitatea ca acesta să se extindă la alte patru imobile. Astfel, dispozitivul de stingere a fost suplimentat cu alte şapte autospeciale, o ambulanţă SMURD şi o alta de terapie intensivă mobilă.

„O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, un bărbat de aproximativ 55 de ani, din cauza expunerii la fum, care a fost transportat la spitalul Sf. Ioan”, se arată în comunicat.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 500 metri pătraţi, afectând patru case în proporţie de 70-80% şi alte două în proporţie de 30%.


loading...
Partenerii noștri