Incendiu de proporții într-un bloc din Oltenița! Mai mulți oameni au rămas blocați de flăcări în balcoane

Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri într-un bloc din Oltenița. Peste 30 de persoane au fost evacuate de pompierii sosiți la fața locului să lichideze focul care a pornit de la un apartament situat la etajul cinci al imobilului.

14 feb. 2024, 17:11
Incendiu de proporții într-un bloc din Oltenița! Mai mulți oameni au rămas blocați de flăcări în balcoane

Incendiu de proporții într-un bloc din Oltenița! Totul a pornit în jurul orei 13:00, după ce o butelie a explodat într-un apartament situat la etajul cinci al blocului.

Citește și Incendiu violent la o cisternă răsturnată, care transporta 40 de tone de motorină, în Brăila. Șoferul ar fi murit carbonizat

Incendiu de proporții într-un bloc din Oltenița!

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o scară și o ambulanță SAJ care au evacuat cele 30 de persoane care au fost surprinse de incendiu în imobil.

„Cauza incendiului a fost o explozie de butelie. Incidentul a avut loc în jurul orei 13.00, la etajul 5 al unui bloc. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere, o scară și o ambulanță SAJ”, a declarat Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călărași.

În urma exploziei, o singură persoană a suferit mai multe răni, dar și un traumatism la piciorul drept.

Potrivit reprezentanților ISU Călărași, victima a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale specifice.

„O singură persoană a suferit răni, este vorba de arsuri minore și traumatism la piciorul drept, a fost preluată și transportată la spital”, a mai afirmat oficialul ISU Călărași.

Între timp, incendiul a fost lichidat de pompieri și acum oamenii legii încearcă să afle cu exactitate din ce cauză a explodat butelia.

Citește și Incendiu în Delta Văcărești. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere. A fost emis mesaj RO-ALERT