Incendiu de proporții la un hotel din Ploiești. Zeci de turiști au fost evacuați. Flăcările, vizibile de la kilometri distanță

Un incendiu cumplit a avut loc la un hotel din Ploiești. Zeci de pompieri au intervenit de urgență pentru ca flăcările să nu se extindă și la celelalte imobile. Toți turiștii cazați au ieșit de urgență în stradă.

12 dec. 2023, 10:45
Incendiu de proporții la un hotel din Ploiești. Zeci de turiști au fost evacuați. Flăcările, vizibile de la kilometri distanță

Update. Incendiul a fost stins de pompieri.

Update. Un incendiu a izbucnit la acoperișul unui hotel din nordul municipiului Ploiești. Personalul și toți oamenii cazați au ieșit imediat din imobil după ce s-a dat alarma. Fumul dens a invadat etajele. Flăcările puteau fi văzute de la câțiva kilometri.

La locul evenimentului s-au deplasat șapte autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD.

Intervenţia pompierilor este în desfăşurare. Deocamdată nu s-a anunţat dacă sunt persoane evacuate sau victime.

ISU Prahova a anunţat că, pe lângă echipajele ISU, sunt prezente alte două echipaje medicale SAJ Prahova. De asemenea, pompierii au menţionat că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, la nivelul acoperişului.

„Până în acest moment nu s-a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite până în acest moment, există persoane care s-au autoevacuat”, au mai transmis pompierii, fără a putea preciza deocamdată numărul persoanelor care au ieşit din hotel.

https://www.youtube.com/watch?v=jLMrkBE1VdE&ab_channel=ObservatorulPrahovean