INCENDIU DEVASTATOR în Bacău. Zeci de locatari, EVACUAŢI după ce mansarda unui bloc a luat foc VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, în centrul municipiului Bacău. Zeci de locatari au fost evacuaţi după ce mansarda unui bloc a fost cuprinsă de flăcări.

08 iun. 2016, 20:19

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, în zona Pieţei Centrale din Bacău, la blocurile turn din apropiere de Catedrala Catolică. Flăcările au cuprins mansardele, dar şi apartamentele de la etajul 6, potrivit adevarul.ro.

Pompierii au montat o autospecială cu scară. De la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost dislocate mai multe echipaje, pentru prevenirea extinderii incendiului.

Două bătrâne au suferit un atac de panică. Nu s-a înregistrat nicio victimă. De la una din scările blocului au fost evacuate toate persoanele, de la cealaltă au ieşit singuri din bloc. E prematur să ne exprimăm asupra cauzelor incendiului, care este aproape lichidat„, a precizat căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bacău.

Flăcările ar fi pornit la casa revoluţionarului Iordache Ciuperca, aflat în închisoare după ce şi-a ucis soacra. Locuinţa a fost realizată neautorizat, pe acoperişul blocului.