Incendiu devastator în Baia Mare. Păgubitul bănuieşte că focul a fost pus intenţionat

O casă din Baia Mare a fost mistuită de flăcări, iar proprietarul a apucat să iasă la timp din locuinţă. Bărbatul bănuieşte că focul a fost pus de o mână criminală, transmite actualmm.ro.

17 aug. 2014, 05:33
Incendiu devastator în Baia Mare. Păgubitul bănuieşte că focul a fost pus intenţionat

În doar câteva minute întreg acoperişul a fost curpins de flăcări. Proprietarul dormea în momentul în care a izbucnit incendiul.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului. Propriertarul crede că focul a fost pus de o mână criminală.

„Am simtit miros de fum. Când am simţit fum, mi-am luat pătura şi am fugit afară. Când am venit afară a început şi din partea aia să iasă fum”, a declarat proprietarul afirmând că incendiul a fost provocat intenţionat.

„Ne-am deplasat la faţa locului şi am constatat că ardea acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri. Cauzele incendiului sunt în curs de stabilire”, a spus unul dintre pompieri.

Bărbatul nu a mai putut să mai salveze nimic înainte de a ieşi din casă. Pompierii şi criminaliştii verifică dacă incendiul a fost provocat intenţionat.