Incendiu devastator în Neamţ. Două persoane au murit

Un incendiu devastator a avut loc, luni dimineaţă, la o locuinţă din judeţul Neamţ. Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite carbonizate.

07 dec. 2020, 09:04
Incendiu devastator în Neamţ. Două persoane au murit

Incendiu devastator în Neamţ. O locuinţă din comuna Războieni a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineaţă. Alarma a fost dată în jurul orei 7:21.

Incendiu devastator în Neamţ. Mamă şi fiu, găsiţi carbonizaţi

Pomierii voluntari din cadrul SVSU Războieni s-au deplasat cu o autospecială de stingere, iar pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Abmulanță, potrivit stirineamţ.ro.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat. În locuinţa cuprinsă de flăcări se aflau două persoane: mamă şi fiu. Din păcate, pompierii i-au găsit carbonizaţi pe amândoi.

Citeşte şi Incendiu în Bucureşti. Patru case și anexele lor au luat foc

Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. 13 persoane au fost evacuate

Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. Activitatea sectiei de votare numărul 367 din comuna Ceptura, sat Malu Roșu, judeţul Prahova, a fost suspendată duminică după un incendiu izbucnit în imobil. Din primele informaţii, incendiul a pornit de la un coş de fum.

Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. Preventiv, au fost evacuate 13 persoane. Incendiul a fost stins repede de echipele ISU care s-au deplasat la fața locului, iar activitatea a fost reluată la ora 12.40. Din fericire, nu au fost raportate victime.