Incendiu devastator într-o hală unde erau depozitate deşeuri, în Vaslui

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la o hală de 2.500 de metri pătraţi, din zona industrială a municipiului Vaslui, unde sunt deşeuri de fibră de sticlă.

23 dec. 2017, 09:19
Incendiu devastator într-o hală unde erau depozitate deşeuri, în Vaslui

Pompierii intervin cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, cu 18 subofiţeri şi trei ofiţeri pentru a stinge incendiul care a izbucnit la o hală în care sunt deşeuri de fibră de sticlă, iar intervenţia fiind dificilă pentru că în zonă nu sunt hidranţi.

“La ora 8.54 ISU Vaslui a fost apelat prin 112, că există un incendiu la un depozit de mase plastice. La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale, cu 25 de oameni. Intervenţia este dificilă deoarece la faţa locului nu există apă, cantitatea de materiale este depozitată într-un depozit, sunt aproximativ 4.500 metri cubi de deşeuri de fibră de sticlă. Este în apropiere, la 500 de metri, un loc de unde putem alimenta, este foarte dificil, ne-ar trebui ca în zonă să fie mai mulţi hidranţi, dar este vorba despre o clădire dezafactată în care sunt depozitate deşeurile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petre Iftene, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu de Sus

Potrivit unor informaţii, deşeurile aparţin unei firme din Piatra Neamţ, care are un depozit şi în zona industrială din Vaslui. Hala are aproximativ 2.500 de metri pătraţi şi în acest moment flăcările au cuprins 1.900 de metri pătraţi.