Incendiu devastator într-un bloc din Galaţi. Un bărbat a murit. Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă VIDEO

Scene de coşmar în urma unui incendiu puternic izbucnit într-un bloc din Galaţi. O persoană a murit, iar alte 30 au fost evacuate din imobil, după ce o garsonieră a luat foc.

18 nov. 2021, 11:58
Incendiu devastator într-un bloc din Galaţi. Un bărbat a murit. Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă VIDEO
foto: Monitorul de Galaţi

Incendiu devastator într-un bloc din Galaţi. Alarma s-a dat în noaptea de miercuri spre joi după ce o garsonieră situată la etajul 9 al unui bloc turn a fost cuprinsă de flăcări.

La faţa locului, pompierii au intervenit de urgenţă cu patru autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, dat fiind nivelul la care se manifesta incendiul, şi un echipaj SMURD.

Sosiţi primii la faţa locului, poliţiştii au ajutat la evacuarea a peste 30 de locatari din imobilul în care la etajul 9 se manifesta un incendiu de proporţii, conform News.ro.

Citeşte şi: Ce a ajuns să facă Leonard Doroftei în Canada. În România, fostul campion mondial a fost numit „cerşetor”!

Incendiu devastator într-un bloc din Galaţi. Un pensionar a murit

După ce au reuşit să intre în locuinţa cuprinsă de foc, pompierii l-au găsit fără suflare pe proprietarul casei, un bărbat de 70 de ani. Echipajul SMURD l-a preluat imediat şi a a încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Bărbatul a fost declarat decedat.

Incendiul a fost stins, dar în urmă a rămas un dezastru. Garsoniera în care a izbucnit focul a fost distrusă complet. De asemenea, pagube s-au înregistrat şi la locuinţa de deasupra, de la etajul 10. Nici un alt locatar nu a fost însă rănit.

În urma anchetei, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o ţigară aruncată pe materiale combustibile.

Citeşte şi: Scădere dramatică a cazurilor COVID-19 în Capitală, dar restricţiile rămân