Incendiu devastator într-un depozit de artificii din Rusia. Cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi VIDEO

Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite într-o serie de explozii ce s-au produs la un depozit de artificii din centrul Rusiei, din oraşul Oriol , informează rt.com. Depozitul în care au explodat artificiile se află în apropierea unei şcoli şi a unei grădiniţe.

23 apr. 2015, 14:58
Incendiu devastator într-un depozit de artificii din Rusia. Cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi VIDEO

Explozia s-a produs la ora 14:30, ora locală, într-un depozit privat, a informat poliţia locală , citată de rt.com. Există încă rapoarte contradictorii privind numărul morţilor şi cel al răniţilor. Potrivit poliţiei, două persoane au murit şi opt sunt rănite. Acestea erau angajate la depozit.

Explozia principală a antrenat ulterior o serie de alte explozii de mai mică intensitate. La rândul său, Centrul pentru Medicina Dezastrelor a informat că 14 persoane, inclusiv şase copii au fost rănite.

Explozia a fost atât de puternică, încât a spart ferestrele clădirilor învecinate. Copiii au fost imediat evacuaţi din şcoala şi grădiniţa aflate în apropierea depozitului de artificii.

Citeşte şi SUA: Incendiu de AMPLOARE într-un complex al societăţii General Electric VIDEO

Presa locală relata că „nu se mai poate respira” în zona afectată, unde se mai aud încă mici explozii. Totul în jur este acoperit cu praf emanat de la explozii. Incendiul ce a urmat a cuprins trei clădiri din apropierea depozitului.