Incendiu devastator la o fabrică de mezeluri din Argeş. O sută de oameni au rămas fără loc de muncă VIDEO

Publicat: Miercuri, 19 Noiembrie 2014 09:56 // Actualizat: Miercuri, 19 Noiembrie 2014 10:43 // Sursa: romaniatv.net

Un incendiu devastator s-a produs la o fabrică de mezeluri din Judeţul Argeş. Angajaţii au reuşit să se salveze la timp, însă hala imensă s-a făcut scrum.

Incendiul a mistuit clădirea în numai o oră. Paguba se ridică la milioane de euro. 20 de oameni erau în fabrica de mezeluri din Mărăcineni, judeţul Argeş, când a izbucnit incendiul.

"Ardea închis, undeva într-un colţ şi apoi au început să se ridice flăcările în interior şi s-a extins", a povestit un martor ocular.

Citeşte şi Fabrică ilegală de mezeluri, descoperită în Capitală

Toţi muncirorii au reuşit să iasă. Oamenii erau speriaţi, plângeau femeile, spuneau că nu mai au unde munci. Fumul gros şi flăcările de câţiva metri s-au văzut şi din localităţile învecinate.

În doar o oră, întreaga hală de 2000 de metri pătraţi s-a făcut scrum. Pompierii au spus că "a fost destul de periculoasă intervenţia. Nu s-a putut interveni din interior. În momentul în care s-a întâmplat acest lucru, tavanul s-a prăbuşit."

O sută de oameni au rămas fără loc de muncă. Pagubele produse de incendiu sunt de câteva milioane de euro. Fabrica era asigurată.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H