Incendiu în Botoşani. Peste 30 de evacuaţi, patru oameni în spital, doi sunt în stare gravă FOTO

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe stradă Aleea Nouă din municipiul Botoșani. 

23 ian. 2018, 14:43

La față locului s-au deplasat patru echipe ale Detașamentului de Pompieri Botoșani cu trei autospeciale cu apa și spumă și un SMURD, precum și patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea forțelor de intervenție ardeau bunurile din apartament, cu flacără și degajări mari de fum, scrie botosaneanul.ro.

Incendiu puternic din cauza unei aeroterme, un bărbat a murit în chinuri groaznice

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au început căutarea persoanelor din bloc. Au fost evacuate 32 de persoane, dintre care patru copii. Cinci persoane s-au intoxicat cu fum. Patru au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.

Incendiu de proporţii la o biserică din judeţul Suceava VIDEO

Intervenția a fost îngreunată pe de o parte de cantitatea mare de materiale combustibile din apartament care întrețineau arderea, pe de altă parte de vizibilitatea redusă din cauza fumului dens. Evacuarea fumului s-a realizat cu dificultate din cauza accesului greoi la pod.

Cauza probabilă este în curs de stabilire.