Incendiu în Bucureşti, o persoană a murit. Mai multe maşini de pompieri intervin FOTO şi VIDEO

Un alt incendiu a creat panică în Bucureşti sâmbătă, după ce vineri seară a fost activat sistemul Ro Alert în urma unei intervenţii a pompierilor în Sectorul 2. 

09 mart. 2019, 09:43

UPDATE: O persoană a fost găsită moartă în interiorul blocului.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la mansarda unui imobil de două etaje pe Bld. Mihail Kogălniceanu. Mai multe echipaje de pompieri sunt la fața locului. Au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior. Potrivit reprezentanților ISU, sunt degajări mari de fum. Circulația a fost întreruptă.

 Un cititor ne-a trimis imagini: 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că un un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Kogălniceanu, fiind degajări mari de fum şi flacără în mansardă.

Conform sursei citate, au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior.

Se acţionează pe exterior cu autoscara şi la interior cu dispozitiv pentru stingere şi protecţie. 

În prezent, pompierii intervin de pe două laturi ale clădirii, cu trei autoscări.

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-un spaţiu unde sunt depozitate materiale de construcţie, pe strada Nicolae Culea. La intervenţie participă 22 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două descarcerăre şi Detaşamentul Special de Salvatori, primele informaţii arătând că nu sunt persoane rănite. De asemenea, populaţia a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert din cauza fumului degajat.