INCENDIU în nordul Capitalei. Pompierii au intervenit de urgenţă GALERIE FOTO&VIDEO

Un incendiu a izbucnit, joi, în nordul Capitalei, în zona Floreasca. Cerul a fost cuprins de un nor gros de fum, iar pompierii au intervenit de urgenţă la faţa locului cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă. Un cort de lângă clubul Chaboo a luat foc, informează România TV.

04 aug. 2016, 10:28

Incendiul a izbucnit, joi, în cartierul Floreasca din Capitală, în apropierea clubului Chaboo. Iniţial s-a crezut că este vorba de un incendiu de vegetaţie, însă a luat foc un cort amplasat lângă club. Cortul era o magazie unde erau depozitate materiale plastice şi lemnoase. Cortul a ars în întregime, flăcările înghiţind aproximativ 200 metri pătraţi.

Focul a fost localizat, iar la faţa locului au intervenit mai multe autospeciale ISU cu apă şi spumă.

La piscina clubului se aflau zeci de persoane, însă ele au fost evacuate şi viaţa lor nu a fost pusă în pericol. Potrivit pompierilor, nicio persoană nu a fost rănită.

Incendiul este localizat. Se lucrează pentru lichidare. Au ars elemente de decor, mobilier şi mase plastice. Cortul a ars în întregime. Nu sunt persoane rănite. Au fost luate măsuri pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor. În zona clubului este şi o piscină unde se aflau mai mulţi oameni. Viaţa lor nu a fost pusă în pericol. Zeci de persoane se aflau în zona piscinei. Incendiul a pornit de la vegetaţia uscată. S-a propagat cu uşurinţă din cauza vegetaţiei uscate şi a temperaturilor ridicate„, a declarat, la România TV, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

Zona respectivă a fost securizată din cauza degajărilor mari de fum.

Citeşte şi Incendiu VIOLENT la Piaţa Crângaşi la o galerie comercială. 22 de echipaje ISU intervin la faţa locului