Incendiu în clădirea guvernului Republicii Moldova de la Chişinău. Pompierii au intervenit cu cinci echipaje

În după amiaza zilei de marţi, angajații IGSU au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit pe adresa Piața Marii Adunări Naționale nr.1, clădirea Guvernului Republicii Moldova de la Chişinău.

11 oct. 2022, 17:44

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu detalii cu privire la incendiul produs cu puțin timp în urmă în clădirea Guvernului. Potrivit IGSU, pompierii au fost alertați, precum că în clădire a fost observat fum dens. La fața locului au intervenit 5 echipe de pompieri.

Ajunși salvatorii au stabilit că ard bunurile materiale dintr-un birou cu suprafața de 24 m2 de la etajul 2.

Incendiul a fost localizat la ora 13:45. Nu au fost raportate victime.

La moment pompierii lucrează la fața locului pentru lichidarea incendiului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Citeşte şi: Moralul ruşilor este întreţinut de cel mai cunoscut show TV de comedie cu glume despre refacerea URSS şi fake news-uri: „URSS nu există! Ai răbdare, până la Eurovision va exista!”

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă în clădirea Guvernului R.Moldova. La fața locului s-au deplasat echipe de pompieri.

Potrivit surselor Deschide.MD, incendiul s-a produs într-un birou. La fața locului se află circa 10 autospeciale.

Mai mulți angajați ai Guvernului au fost evacuați din clădire.

Citeşte şi: NATO se pregăteşte pentru exerciţii nucleare. Stoltenberg anunţă că, din cauza Nord Stream, Alianţa e gata să aplice articolul despre apărarea colectivă