INCENDIU în Suceava. O femeie a murit după ce casa a luat foc de la o lumânare aprinsă

O octogenară din localitatea suceveană Coşna a murit într-un incendiu izbucnit în propria-i gospodărie din cauza unei lumânări aprinse şi nesupravegheate, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

01 iun. 2014, 09:03
INCENDIU în Suceava. O femeie a murit după ce casa a luat foc de la o lumânare aprinsă

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, a intervenit cu trei autospeciale, două motopompe şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Coşna, informează Agerpres.

Citeşte şi Descoperire STUPEFIANTĂ în Bistriţa-Năsăud. Cadavrul unui bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda locuinţei, existând pericolul de propagare la o casă aflată în imediata apropiere. După lichidarea incendiului, în interiorul casei a fost găsită decedată proprietara, T.A., în vârstă de 86 de ani. O altă femeie prezentă la faţa locului, Ileana S., în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de panică. După ce i-au acordat primul ajutor medical, pompierii paramedici au transportat-o cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare.

Citeşte şi Bărbat de 31 de ani, decedat într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa

Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 135 metri pătraţi şi mansarda pe 90 de metri pătraţi.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări, lăsată aprinsă şi nesupravegheată. Pompierii au salvat locuinţa învecinată.