Incendiu în zona Podului Izvor. Opt autospeciale intervin pentru stingera focului

Un incendiu puternic a izbucnit în această seară în zona Podului Izvor din București. Opt autospeciale de stingere și o autoscară intervin la fața locului pentru stingerea flăcărilor.

16 feb. 2021, 20:03
Incendiu în zona Podului Izvor. Opt autospeciale intervin pentru stingera focului

Incendiu în zona Podului Izvor. Din prime informații, focul a cuprins nivelul superior al unui imobil de pe strada Ion Dragalina din Sectorul 5 al Capitalei. Pompierii intervin la fața locului cu opt autospeciale de stingere și o autoscară.

Citește și: Valeriu Gheorghiţă: Incidenţa cazurilor COVID-19 în rândul cadrelor medicale a scăzut substanţial. Angajaţii din spitale se pot vaccina fără programare

În urma incendiului nu există persoane rănite. După stingerea incendiului, pompierii vor intra și vor verifica întreg imobilul. ”Incendiul se manifestă la acoperișul locuinței, se acționează pe 2 laturi. Nu sunt persoane rănite. Acționăm cu 8 autospeciale de stingere. În vecinătate sunt alte locuințe și anexe” , au declarat pompierii.

Incendiu în zona Podului Izvor. Conform surselor România Tv, casa în flăcări ar fi a fostului președinte de la Poli Timișoara.

O femeie a căzut de la etajul 6 în încercarea de a scăpa dintr-un incendiu într-un apartament 

Incendiu puternic la un apartament din Constanța. Proprietara locuinţei a încercat să scape din flăcări, ieşind în exteriorul balconului, dar a căzut în gol de la etajul 6 chiar în fața pompierilor.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc cu 7 etaje de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa. O femeie, proprietarea apartamentului care a luat foc, a căzut de la etajul 6.

Femeia a escaladat balconul şi a căzut de la mare înălţime lângă bloc. Din nefericire, nu era nicio plasă de siguranţă întinsă acolo. Iniţial, femeia care a căzut de la etajul 6 a primit îngrijiri la faţa locului, fiind în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit.

Cu ajutorul autoscării, pompierii au evacuat două persoane, un bărbat și o femeie, care locuiesc la un apartament învecinat celui care a fost cuprins de flăcări.