Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. 13 persoane au fost evacuate

Procesul de votare a fost înrerupt duminică la o secţie de votare din comuna Ceptura, judeţul Prahova, după izbucnirea unui incendiu.

06 dec. 2020, 13:47
Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. 13 persoane au fost evacuate

Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. Activitatea sectiei de votare numărul 367 din comuna Ceptura, sat Malu Roșu, judeţul Prahova, a fost suspendată duminică după un incendiu izbucnit în imobil. Din primele informaţii, incendiul a pornit de la un coş de fum.

Incendiu într-o secţie de votare din Prahova. Preventiv, au fost evacuate 13 persoane. Incendiul a fost stins repede de echipele ISU care s-au deplasat la fața locului, iar activitatea a fost reluată la ora 12.40. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a alege viitorii deputaţi şi senatori pentru următorii patru ani. De votul popular dat astăzi depinde soarta țării, depinde formarea unui nou Guvern si a unei noi majorități care va face legile pentru noi toți. Votul celor mai importanţi lideri politici, prezenţa la urne şi incidentele la vot vor fi aici, pe Romaniatv.net.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Incidente la vot -UPDATE. Unui poliţist i s-a descărcat pistolul în apropierea secţiei de votare

Secţiile de votare din ţară s-au deschis duminică, peste 18 milioane de alegători fiind aşteptaţi la urne pentru a decide cine îi va reprezenta în Parlament, în următorii patru ani. Românii cu drept de vot sunt așteptați să aleagă deputații și senatorii care îi vor reprezenta în Camera Deputaților și în Senat în următorii 4 ani. Votarea în ţară se desfăşoară într-o singură zi – duminică, de la ora 7,00 până la 21,00.

Duminică vor fi aleşi cei 136 de senatori şi 329 de deputaţi, poziţii la care aspiră 7.136 de candidaţi – 4.659 la Camera Deputaţilor şi 2.477 la Senat.

Alegeri parlamentare 2020. Cum poți afla la ce secție de votare ești arondat?
Accesează www.registrulelectoral.ro, introdu datele personale și vei afla secția de votare la care ai fost arondat, inclusiv adresa acesteia.

„Menţionăm că toate birourile electorale ale secţiilor de votare au preluat de la instituţiile prefectului materialele necesare desfăşurării scrutinului şi au efectuat, între orele 18,00 – 20,00, operaţiunile preliminare zilei alegerilor, inclusiv înregistrarea cererilor pentru urna specială (mobilă). Lista interactivă a celor 18.802 secţii de votare organizate pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020 poate fi consultată accesând următorul link: „, se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă seară, de AEP.