Incendiu într-un bloc din Buzău, pornit de la o lumânare. Un bărbat a murit, alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale

Incendiu violent într-un bloc din Buzău. Pompierii au evacuat 25 de oameni după ce unul dintre apartamente a luat foc de la o lumânare. Proprietarul locuinței a fost găsit mort. 

20 iun. 2019, 05:01
Incendiu într-un bloc din Buzău, pornit de la o lumânare. Un bărbat a murit, alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale

Pompierii au intervenit în noapte de miercuri spre joi pentru stingerea unui incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit cu degajare mare de fum şi au solicitat intervenţia societăţilor furnizoare de utilităţi pentru a opri gazele şi curentul electric.

Simultan, au fost evacuaţi locatarii blocului, care au fost scoşi în faţa clădirii până la finalizarea intervenţiei, iar o femeie şi un copil au fost preluaţi de ambulanţă, fiind intoxicaţi cu fum.

În apartamentul în care a pornit incendiul, pompierii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 86 de ani. Vecinii spun că cel mai probabil bărbatul ar fi adormit cu o lumânare aprinsă  dat fiind că soţia sa murise în urmă cu aproximativ o lună, potrivinit news.ro.