Incendiu lângă cea mai mare piaţă din Capitală. Flăcările au afectat structura de rezistenţă a întregii construcţii

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un spaţiu comercial din zona Halei Obor din Capitală, fiind afectată o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. Deoarece flăcările au afectat structura de rezistenţă a construcţiei, pompierii de la ISU Bucureşti au luat măsura ca toată Hala Obor să fie evacuată până la finalizarea intervenţiei.

16 nov. 2016, 12:41
Incendiu lângă cea mai mare piaţă din Capitală. Flăcările au afectat structura de rezistenţă a întregii construcţii

Flăcări uriaşe au cuprins, miercuri, un spaţiu comercial din zona Halei Obor din Capitală. Zeci de persoane au fost evacuate. Nu se ştie de la ce a pornit incendiul, dar acesta a fost localizat la hala veche a pieţii Obor.

Primele echipaje de pompieri care au sosit în urma sesizării la 112 au constatat că incendiul a cuprins un spaţiu comercial de aproximativ 50 de metri pătraţi.

Flăcările au afectat însă structura de rezistenţă a întregii construcţii, astfel încât s-a cerut suplimentarea forţelor, spune locotenentul Adrian Marin, ofiţer de presă al ISU Bucureşti – Ilfov.

Potrivit news.ro, 12 autospeciale intervin pentru stingerea incendiilor, o autoscară de pompieri şi o autospecială pentru descarcerare, toate de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii lucrează la decopertarea acoperişului afectat de incendiu şi caută focare ascunse, mai spune Adrian Marin.