Trei case şi anexele au ars complet în urma incendiului de la Sagna, judeţul Neamţ

Trei case, două anexe şi un grajd din comuna Sagna au ars complet într-un incendiu izbucnit, joi, la una dintre locuinţe, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenent Adrian Rotaru.

07 iun. 2018, 10:56
Trei case şi anexele au ars complet în urma incendiului de la Sagna, judeţul Neamţ

Trei femei, proprietarele caselor, au avut atacuri de panică, iar un bărbat a suferit arsuri pe piciorul drept, după ce a încercat să salveze mai multe bunuri dintr-una din casele în flăcări.

„Incendiul s-a manifestat generalizat la trei case de locuit cu o suprafaţă de circa 200 metri pătraţi, două fânării, în care erau depozitate aproximativ 6 tone de lucernă, un grajd şi 2 anexe, cu posibilitate de propagare la alte trei case de locuit şi o bucătărie de vară. Au ars toate bunurile materiale din clădirile cuprinse de flăcări. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost jar sau scântei căzute din sisteme de încălzire”, a declarat sublocotenentul Adrian Rotaru.

La faţa locului au intervenit 12 subofiţeri cu 4 autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Roman, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, nefiind nevoie de transportarea niciunei persoane la spital.