Incendiu la maternitatea din Drobeta Turnu-Severin. Gravidele au fost evacuate

Panică la maternitatea din Drobeta Turnu-Severin. Tot subsolul clădirii a fost cuprins de un strat gros de fum din cauza unui incendiu izbucnit într-o încăpere. Pacientele de la Terapie Intensivă au fost evacuate.

10 dec. 2011, 09:24
Incendiu la maternitatea din Drobeta Turnu-Severin. Gravidele au fost evacuate

Incendiul a izbucnit la subsolul clădirii, unde erau depozitate materiale inflamabile. În scurt timp totul a fost învăluit într-un strat gros de fum.
Martorii spun că ar fi pornit de la un chistoc de ţigară. „Începuse să iasă fum pe geam afară şi deja în subsol se împraştiase”, spun martorii.
„M-a inundat un fum înnecăcios şi am încercat să depistez de unde vine. La parter era foarte mult fum, şi la reanimare”, a declarat, la România TV, medicul Olga Sălăjan.

Medicii au chemat pompierii şi au evacuat imediat pacientele cele mai expuse pericolului intoxicării. Mai multe autospeciale de pompieri au ajuns la locul intervenţiei şi au reuşit să stingă incendiul în scurt timp.
Deocamdată nu se cunoaşte cauza incendiului. Se bănuieşte că oamenii străzii care îşi fac veacul la subsolul acestei clădiri au făcut focul ca să se încălzească.