Incendiu la o fabrică de mobilă din Prahova. Intervenţia a fost dificilă din cauza materialelor combustibile şi a suprafeţei mari GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o fabrică de mobilă din localitatea prahoveană Măneciu Ungureni, intervenţia pompierilor fiind una dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile.

09 iun. 2022, 11:37

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un incendiu a cuprins o hală de producţie a mobilei şi o clădire de birouri, afectând o suprafaţă de circa 5.000 de metri pătraţi.

Focul a fost localizat după mai mult de două ore, însă în continuare există mici focare, iar pompierii lucrează pentru înlăturarea efectelor negative.

Intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile, respectiv vopseluri, diluanţi, lemn, bureţi, utilaje, potrivit Agerpres.

Joi dimineaţă, echipaje ale pompierilor se află în continuare la faţa locului şi  lucrează pentru înlăturarea efectelor incendiului.  Cauza incendiului nu a fost stabilită încă. În urma evenimentului nu au fost raportate victime.

Citeşte şi: Lucian Bode a convocat o şedinţă de urgenţă la MAI, în urma cazului de supradoză de la SAGA: „Teoria că MAI nu a fost prezent activ este falsă”