Incendiu la o platformă de vopseluri, din Timişoara. Ardeau aproximativ trei tone

Incendiu la o platformă de vopseluri din Timişoara. Pompierii au intervenit, marţi seara, pentru stingerea unui foc care a izbucnit pe platforma cu tone de vopseluri a unui operator economic din Timişoara, a anunţat ISU Timiş. Nu au fost înregistrate persoane rănite.

10 aug. 2021, 23:16
Incendiu la o platformă de vopseluri, din Timişoara. Ardeau aproximativ trei tone
Incendiu la o platformă de vopseluri din Timişoara

Incendiu la o platformă de vopseluri din Timişoara. ISU Timiş a fost anunţat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un operator economic, cu degajări mari de fum.

Citeşte şi: Nicolae Robu dă de pământ cu actualul primar al Timișoarei: Domnule Fritz, pentru Parada homosexualilor aveţi bani, dar pentru de bun renume pentru Timişoara, nu?! Ruşine!

Incendiu la o platformă de vopseluri din Timişoara

La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că incendiul se manifesta la o platformă de descărcare a materialelor şi ardeau aproximativ trei tone de vopseluri, precum şi diverse materiale combustibile, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare.

ISU Timiş a alertat Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara şi au fost trimise la locul intervenţiei patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD tip B, potrivit Agerpres.

Dominic Fritz a fost dat în judecată

Nu mai puţini 33 de angajaţi au acţionat în instanţă Primăria Municipiului Timişoara, în funte cu Dominic Fritz, care a adoptat luna trecută o nouă organigramă prin care vor fi desfiinţate 80 de posturi, din care 10 sunt de conducere.

Tribunalul Timiş a acceptat acţiunea de contencios administrativ şi fiscal a sindicatului, pentru „suspendare executare act administrativ”, şi a fixat termenul pe data de 9 august.

Noua organigramă a intrat în vigoare de luni şi, potrivit acesteia, apar funcţii noi, precum cele de grădinar-şef sau manager de cartier. De asemenea, conducerea instituţiei a anunţat, în luna iunie, că se vor face şi peste 100 de noi angajări, cu predilecţie pentru „profesionişti, la început de drum”, după cum afirma primarul Dominic Fritz.

Sindicatul a cerut dezbatere publică înaintea adoptării noii organigrame, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Consilieri locali, alţii decât cei de la USR PLUS, au comentat în şedinţa în care s-a votat noua organigramă că „primăria nu are nevoie de debutanţi, ci de profesionişti”, dar proiectul primarului a fost votat.