Incendiu la Paris. Şapte persoane au fost rănite, între care şi cinci copii care sunt în stare de urgenţă „absolută”

Un incendiu s-a produs, duminică după-amiază, într-un imobil de locuinţe cu două etaje din Aubervilliers, în apropiere de Paris, s-a soldat cu şapte persoane rănite care sunt în stare gravă, între care şi cinci copii care sunt în stare de "urgenţă absolută".

19 aug. 2018, 20:20
Incendiu la Paris. Şapte persoane au fost rănite, între care şi cinci copii care sunt în stare de urgenţă „absolută”

Zece poliţişti au intervenit de urgenţă şi au fost şi ei răniţi în cursul operaţiunii de salvare care s-a produs duminică seara, în jurul orei locale 19:00. După o jumătate de oră, focul a fost anihilat, scrie presa franceză, citând serviciile de Pompieri din Paris, potrivit Belga.

La operaţiunile de salvare şi stingere a focului au intervenit zeci de pompieri, a anunţat Prefectura. Originea incendiului nu este cunoscută deocamdată, a mai precizat aceeaşi sursă.

Acesta este cel de-al doilea incendiu survenit în Aubervilliers în mai piţin de o lună de zile. În data de 30 Iulie, un incendiu ce a izbucnit într-un imobil comun a provocat moartea unei femei şi a trei copii ai acesteia, în timp ce 9 persoane au fost rănite.

În cazul de faţă, un copil de 10 ani este principalul suspect al declanşării incendiului. Băiatul s-ar fi jucat cu o brichetă şi un material inflamabil, provocând sinistrul. Copilului de 10 ani, autor al dezastrului, i s-a întocmit un dosar penal, însă el nu va răspunde penal datorită vârstei lui, de numai 10 ani.