Incendiu la Postul de Poliţie Mihalţ, izbucnit în locuinţa de serviciu

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la locuinţa de serviciu a Postului de Poliţie din Mihalţ, aflată la etajul imobilului, în care dormeau un agent şi soţia sa, focul izbucnind cel mai probabil de la o priză, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

27 mart. 2018, 05:20
Incendiu la Postul de Poliţie Mihalţ, izbucnit în locuinţa de serviciu

Garda de Intervenţie Blaj a acţionat cu două autospeciale pentru stingerea incendiului, care s-a manifestat la etajul sediului, fiind afectată o suprafaţă de câteva zeci de metri, inclusiv din acoperiş, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Unirea” Alba. Urmează ca specialiştii să stabilească cu exactitate ce anume a provocat incendiul, nefiind exclus, din primele cercetări, să fi fost din cauza unei prize suprasolicitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, comisar Luminiţa Prodan, a precizat, pentru AGERPRES, că în locuinţa de serviciu se aflau un agent şi soţia acestuia, de altfel incendiul fiind anunţat chiar de către poliţist.

Sursa citată a mai afirmat că focul nu a afectat şi sediul propriu-zis, situat la parterul clădirii.