Incendiu la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, la o zi după vizita ministrului Rafila. A luat foc izolaţia conductelor sanitare dintre pereţi

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare ale Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin. Din fericire, niciun pacient nu a fost afectat și nu a fost nevoie să fie evacuat spitalul, a anunțat ISU Mehedinţi.

13 dec. 2023, 09:52
Incendiu la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, la o zi după vizita ministrului Rafila. A luat foc izolaţia conductelor sanitare dintre pereţi

Un incendiu cu degajare de fum a avut loc la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, la o clădire aflată în reabilitare. Pompierii au stabilit că fumul provenea de la un incendiu care se manifesta la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor.

”Seara trecută, în jurul orei 22:20, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de muncă operativă. De asemenea, în teren s-au deplasat ofiţerul care asigură continuitatea conducerii, şeful Inspecţiei de Prevenire şi locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin. La sosirea pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifesta la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare”, a transmis ISU Mehedinţi, miercuri dimineaţă.

Până în acest moment, nu au fost necesare măsuri pentru evacuarea pacienţilor, nefiind afectate încăperile clădirilor.