INCENDIU VIOLENT la târgul Vitan din Capitală. Două persoane au fost rănite FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la târgul de maşini Vitan din Capitală. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit România TV.

16 sept. 2016, 05:08

Un restaurant din incinta târgului Vitan din Capitală a luat foc vineri dimineaţă. Focul a pornit de la un scurtcircuit. La ora la care a izbucnit incendiul nu se aflau oameni în local.

Paznicii care se aflau în afara restaurantului au observat focul şi au sunat imediat la 112. Cinci maşini de pompieri, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare au fost mobilizate la locul incendiului. 

Două persoane, un bărbat de 37 de ani și o tânără de 20 de ani, au fost rănite. Bărbatul a suferit arsuri pe mâini şi picioare, dar starea lui este stabilă, acesta fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni. Femeia are zgârieturi la genunchi, după ce s-a împiedicat şi a căzut. Bărbatul s-a rănit în timp ce încerca să stingă incendiul. 

Focul a cuprins clădirea pe o suprafaţă de peste 40 de metri pătraţi. Pompierii au reuşit să izoleze flăcările. Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră.

CITEŞTE ŞI: Incendiu de proporţii la un restaurant de fiţe din Oradea. Zeci de clienţi au fost evacuaţi