Incendiu la un bloc de muncitori din Arad. Locatarii, mulţi dintre ei „afumaţi” deja, s-au autoevacuat FOTO

Un incendiu izbucnit pe strada Hunedoarei din municipiu a pus în pericol zeci de muncitori, majoritatea aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

23 iun. 2019, 05:34
Incendiu la un bloc de muncitori din Arad. Locatarii, mulţi dintre ei „afumaţi” deja, s-au autoevacuat FOTO

Detaşamentul de Pompieri Arad a fost solicitat să intervină, la acel incendiu deplasându-se mai multe autospeciale şi 11 subofiţeri, scrie aradon.ro. Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, la subsolul unui imobil de pe strada Hunedoarei a luat foc un frigider, iar întreg imobilul a fost inundat cu fum. Respectiva clădire este un cămin de muncitori, iar 20 dintre ei s-au autoevacuat. „Se fac căutări în toate camerele”, a anunţat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Citeşte şi Incendiu la o pensiune din Tulcea, mai multe persoane au părăsit imobilul când au izbucnit flăcările

Incendiul a pornit de la un scurtcircuit

Potrivit ISU Arad, cauza incendiului de pe strada Hunedoarei a fost un scurtcircuit electric. Focul a mistuit un televizor şi un frigider. Problema cea mare nu au fost flăcările, ci fumul gros emanat de cele două aparate care au ars. Cu toate acestea, niciunul dintre cei 20 de muncitori nu au fost transportaţi la spital. „Toate persoanele au refuzat transportul la spital sau ajutorul medical la faţa locului”, a anunţat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al pompierilor arădeni.