INCENDIU la un depozit de cauciucuri din Rădăuţi VIDEO

Incendiu de proporţii, marţi noapte, în judeţul Suceava, la Rădăuţi. Un depozit de anvelope a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale pentru a stinge focul, însă pagubele sunt extrem de mari.

10 sept. 2014, 06:04
INCENDIU la un depozit de cauciucuri din Rădăuţi VIDEO

Depozitul, plin cu anvelope second-hand, a luat foc în toiul nopţii, informează România TV.  Paznicii de la o herghelie din apropiere au fost cei care au chemat ajutoare.

Citeşte şi Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. Trei pacienţi au suferit arsuri

„Prima data a inceput sa iasa fum apoi flacarile. Ne-am speriat si a sunat repede gardianul la pompieri. Ne-am speriat tare, pentru că se putea transmite incoace”, a spus un martor.

În incinta depozitului se mai aflau cinci anexe, care au fost şi ele cuprinse de flăcări. În apropiere sunt şi case, iar localnicii au ieşit imediat afară, pentru că exista riscul ca incendiul să se extindă.

A ars tot aici, si casa. Pagubă mare. Flăcările erau foarte mari. În incintă se afla o vulcanizare si depozit de cauciucuri”, a declarat un alt martor. Depozitul a ars pe o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale pentru a lichida focul.

Citeşte şi INCENDIU PUTERNIC la un hotel de lux din Capitală

„La locul intervenţiei s-a constatat că nu era vorba de o locuinţă particulară, ci de un depozit, la ora la care vorbim din cauza deschiderilor de aer arde în proporţie de 80 % din această suprafaţă”, a spus un reprezentant al ISU Suceava.

Proprietarii depozitului sunt plecaţi în Austria, iar un cumnat era cel care avea grijă de afacere.