Incendiu la un service auto din Craiova. Un autoturism a ars în totalitate

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un service auto din Craiova. Pompierii au intervenit la fața locului cu cinci autospeciale pentru stingerea focului.

15 ian. 2021, 09:33
Incendiu la un service auto din Craiova. Un autoturism a ars în totalitate

Incendiu la un service auto din Craiova. Conform ISU DOLJ, e existat și un pericol de extindere a focului la clădirile situate în apropierea service-ului respectiv. În interiorul service-ului auto erau două mașini, un autoturism arzând în totalitate, altul 50%, conform craiovaforum.ro.

Citește și: Klaus Iohannis se vaccinează anti-Covid astăzi, în fața tuturor românilor

”Se intervine la un incendiu service auto în municipiul Craiova, strada Bariera Vâlcii. Se intervine cu 5 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de aprox 200 mp, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. În acest moment incendiu este localizat se lucrează la lichidare și stingere. Nu sunt victime”, a spus Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Incendiu la un service auto din Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. În urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită.

Explozie urmată de incendiu într-un bloc. Toți locatarii au fost evacuați

O explozie urmată de un incendiu s-a produs în această dimineață într-un apartament dintr-un bloc din Găești, județul Dâmbovița. Toți locatarii au fost evacuați, iar o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Conform ISU Dâmbovița, vineri dimineața, pompierii au fost alertați despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe din orașul Găești. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD.

Explozie urmată de incendiu într-un bloc. Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul și i-au evacuat pe cei 38 de locatari ai imobilului. Un bărbat de circa 48 de ani a fost rănit în urma deflagrației și a fost transportat la spital de o Ambulanță SAJ Dâmbovița.