Incendiu pe Autostrada Soarelui A2: Un autotren plin cu lemne a luat foc în mers. Circulaţia a fost blocată UPDATE

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri seară, la ora 18:20, traficul rutier a fost oprit pe autostrada A2, pe sensul Bucureşti - Constanţa, din cauza unui autotren care a luat foc. După aproape 40 de minute, traficul a fost reluat pe banda a doua de circulaţie. La aproape două ore de la incendiu, circulaţia a revenit la normal. 

07 dec. 2016, 17:39
Incendiu pe Autostrada Soarelui A2: Un autotren plin cu lemne a luat foc în mers. Circulaţia a fost blocată UPDATE

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 20:45, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale (pe ambele benzi de circulaţie) pe autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 23+500.

Totuşi, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să fie prudenţi, deoarece lemnele care s-au aprins se încarcă într-un alt autotren, pe banda de urgenţă. De asemenea, tot pe banda de urgenţă, către Fundulea, se tractează semiremorca avariată în urma incendiului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier a fost oprit pe autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 23+500, din cauza unui autotren care a luat foc (în urma unei defecţiuni tehnice). Acesta transporta lemne.

Ulterior, după aproape 40 de minute, traficul rutier a fost reluat doar pe banda a doua.