Incendiu puternic în Capitală. Un service auto a izbucnit în flăcări. Un SMURD şi mai mute autospeciale au intervenit de urgenţă!

Un incident grav a avut loc sâmbătă după-amiază, în Bucureşti, pe Aleea Bistricioara din Sectorul 2 al Capitalei.

17 apr. 2021, 13:39
Incendiu puternic în Capitală. Un service auto a izbucnit în flăcări. Un SMURD şi mai mute autospeciale au intervenit de urgenţă!

Incendiu puternic în Capitală. Flăcările au izbucnit  la un service auto de pe Aleea Bistricioara din Capitală.

Incendiu puternic în Capitală. Un service auto a izbucnit în flăcări. Un SMURD şi mai mute autospeciale au intervenit de urgenţă!

Acționează 6 autospeciale de stingere, 1 SMURD, 1 descarcerare. Se acționează pentru a opri propagarea focului la o clădire P+1 lipită de service. Se acordă primul ajutor unei persoane cu arsuri la nivelul feței.  Incendiul acoperă o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Pompierii au reușit să localizeze focul care se putea extinde la o clădire cu etaj lipită de atelier.

De altfel, un incendiu a izbucnit, vineri seară, la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Pompierii au fost alertaţi să intervină, după ce în unitatea medicală au ars izolația unor conducte și deșeuri.

Pompierii militari au fost chemaţi de urgenţă deaorece pe casa scării a Spitalului Județean de Urgență Bacău, la etajele superioare, este fum.

„La sosirea forțelor de intervenție s-a constat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, cu suprafața de aproximativ 120 centimetri pătrați, prin care trec conductele de termoficare”, transmit pompierii, conform Mediafax.

Din primele informaţii, pompierii spun că nu s-au înregistrat victime și nu s-au evacuat persoane. Militarii vor rămâne la fața locului pentru a se asigura că nu mai există niciun risc.

Ce se întâmplă cu dosarul celor trei morţi de la Institutul Victor Babeş

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat ancheta în cazul celor trei morţi de la Institutul „Victor Babeş”. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Mai multe persoane, membre ale personalului medical, sunt audiate marţi dimineaţă la Poliţia Capitalei.

Autorităţile au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Potrivit unor reprezentanţi ai Parchetului, luni noapte au fost audiate şapte persoane, printre care managerul spitalului şi personal tehnic. Audierile continuă marţi dimineaţă, la Poliţia Capitalei.

„La data de 12 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Omoruri, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, trei pacienţi internaţi în Unitatea Terapie Intensivă Mobilă din curtea Spitalului Clinic ‘Victor Babeş’ Bucureşti au decedat. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din poliţişti ai Serviciului Omoruri, specialişti ai Serviciul Criminalistic şi medic legist”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Citeşte şi: Incendiu violent la o fabrică, în Sankt Petersburg. Un pompier a murit în timpul intervenţiei
 


loading...
Partenerii noștri