INCENDIU puternic în centrul Dubaiului, în apropiere de iconicul Burj Khalifa FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit pe un teren de construcţie din centrul oraşului Dubai, în apropiere de iconicul zgârie nori al Emiratelor Arabe Unite, Burj Khalifa şi de Dubai Mall, acoperind zona de fum negru, potrivit RT.

02 apr. 2017, 06:33

Incendiul masiv a erupt într-o clădire din apropierea mallului Burj Khalifa, la ora locală 6.30 am, potrivit martorilor oculari.

Într-un comunicat, Biroului de Presă din Dubai a confirmat că clădirea unde a izbucnit incendiul se află încă în construcţie şi că aparţine dezvoltatorului imobiliar Emaar.

Autorităţile au deplasat la faţa locului echipaje de pompieri, inclusiv un elicopter şi echipaje de intervenţie de urgenţă care au împrejmuit aria din jurul incendiului. Nu au fost raportate victime sau răniţi, deşi mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

„Echipaje de ambulanţă au fost trimise în zona de intervenţie şi nu au fost raportate stricăciuni”, au declarat reprezentanţii Biroului de Presă din Dubai.

Mai multe postări de pe reţelelel de socializare au suprins focul şi fumul negru care s-a răspândit pe cerul oraşului Dubai.

Focul încă arde mocnit, dar Biroul de Presă din Dubai a confirmat că flăcările nu mai reprezintă un pericol.

Sursa: Mediafax