Incendiu devastator în Hunedoara. Două depozite mari au fost mistuite de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit luni seara în municipiul Orăştie, la o hală de sortare a deşeurilor din material plastic şi hârtie, pentru stingerea focului fiind mobilizate în zonă opt maşini cu apă şi spumă şi aproape 50 de pompieri militari de la mai multe detaşamente ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

14 apr. 2014, 19:16
Incendiu devastator în Hunedoara. Două depozite mari au fost mistuite de flăcări

O hală în suprafaţă de 600 de metri pătraţi a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperişul unei alte clădiri similare, situată în apropiere, a ars pe circa 100 de metri pătraţi, până când pompierii au reuşit să izoleze flăcările, relatează Agerpres.

„La sosirea primelor echipaje de pompieri de la Detaşamentul Orăştie, incendiul se manifesta cu violenţă la o hală de reciclare a deşeurilor din hârtie şi mase plastice şi s-a extins şi la o altă construcţie din apropiere. De aceea, pentru a izola incendiul, la faţa locului au fost trimise alte cinci autospeciale de la detaşamentele Orăştie, Hunedoara, Deva şi gărzile de intervenţie Geoagiu şi Orăştioara”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

Incendiul a fost izolat după o oră, dar focul nu a fost lichidat decât după aproape două ore şi jumătate de la declanşarea sa, a precizat Doda. Nu au fost semnalate victime.