Incendiu puternic în Miercurea Ciuc. Sute de persoane au ieșit în stradă de teama flăcărilor

Un incendiu puternic a avut loc într-un cartier din municipiul Miercurea Ciuc. Sute de persoane au ieșit în stradă de teama flăcărilor, iar pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere.

07 ian. 2021, 23:36
Incendiu puternic în Miercurea Ciuc. Sute de persoane au ieșit în stradă de teama flăcărilor

Incendiu puternic în Miercurea Ciuc la locuințele comunității de romi din cartierul Şumuleu al municipiului Miercurea Ciuc. Sute de persoane au ieșit pe stradă de teama flăcărilor uriașe. De asemenea, și animalele din curți au fugit de teama flăcărilor.

Citește și: Dublă crimă înfiorătoare la Bihor. Doi bătrâni au fost găsiţi dezbrăcaţi cu gâturile tăiate. Localnicii sunt îngroziţi!

Pompierii au intervenit la fața locului cu mai multe echipaje de stingere cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat cu flacără mare și cu degajare de fum.

„Incendiu violent la locuinţele din comunitatea de romi, din Şumuleu 33, Miercurea Ciuc. S-au deplasat pentru intervenţie 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 3 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, se arată în informarea ISU Harghita.

Incendiu puternic în Miercurea Ciuc. Mesajul transmis de primarul Korodi Attila

”În această seară a izbucnit un incendiu puternic la Șumuleu. Rugăm pe cei care au posibilitatea să ducă pături şi ceai cald la Arena „Erőss Zsolt”” , a declarat primarul din Miercurea Ciuc.

„Organizăm să fie autobuze, probabil să eliberăm două săli de sport, sunt foarte mulţi oameni, nu vorbim de zeci de oameni, vorbim de mai mulţi. Vom vedea la sfârşit câţi sunt. (…) Până la ora actuală, asigurăm prin pompieri localizarea focului, vin echipe de jandarmi să asigure ordinea de aici şi după aceea începem, încet-încet, să ducem oamenii. Acum pregătim cele două săli de sport”, a declarat primarul oraşului, Korodi Attila.