Incendiu puternic în Pantelimon. O persoană a fost grav rănită VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc în oraşul Pantelimon. Un bărbat a ajuns la spital după ce a încercat să stingă flăcările care i-au cuprins magazia din curte. Pompierii au intervenit cu dificultate din cauza străduţelor înguste şi înzăpezite.

07 feb. 2014, 07:26
Incendiu puternic în Pantelimon. O persoană a fost grav rănită VIDEO

Când a izbucnit incendiul, proprietarii dormeau şi au fost alertaţi de vecini, informează România TV. „Ieşiţi afară că v-a luat magazia foc. Am chemat pompierii, am chemat salvarea şi au venit aici. Au reuşit să intre. Proprietarul a fost rănit şi a fost dus la spital”, a spus un vecin. 

Citeşte şi FOCUL a MISTUIT un SAT întreg din Norvegia VIDEO

Pompierii de abia au ajuns cu mare greutate la locul incendiului, din cauza străzii înguste.”Nu au avut loc din cauza maşinilor parcate prost pe stradă. Asta e situaţia, aşa sunt străzile mici, aşa au fost, nu e vina nimănui”, a spus un alt locuitor din zonă.

Unii vecini dau vina pe primarie că nu s-a ocupat de deszăpezirea străzii. „Primarul nu îşi dă niciun interes faţă de nicio stradă, decât de cele principale. Şi salvările şi pompierii, dacă ai nevoie, şi orice maşină, se circulă foarte greu în comuna Pantelimon”, a spus o femeie.

Citeşte şi Incendiu devastator pe Valea Prahovei. Patru familii au rămas pe drumuri în plină iarnă VIDEO

Flăcările s-au extins şi la o parte din faţada casei. „A ars o magazie cu o centrală termică, o cantitate de lemne şi câteva alte materiale, precum şi izolaţia casei pe o suprafaţă de 20 m pătraţi. În urma evenimentului a rezultat o victimă, un bărbat de 32 de ani cu arsuri la toate cele 4 membre, precum şi la faţă”, a declarat Simion Petruş, purtător de cuvant al ISU Ilfov. 

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a izbucnit incendiul.