Incendiu puternic în Sighetu Marmaţiei: Un magazin a fost cuprins de flăcări

Un magazin chinezesc din Sighetul Marmaţiei a fost cuprins, marţi dimineaţa, de flăcări, iar o galerie de artă aflată în apropiere a fost afectată. Din cauza incendiului, telefonia fixă din oraş nu funcţionează, informează România TV.

26 feb. 2013, 06:25
Incendiu puternic în Sighetu Marmaţiei: Un magazin a fost cuprins de flăcări

Un magazin de produse chinezeşti din oraşul Sighetul Marmaţiei, din judeţul Maramureş, a fost cuprins de flăcări în cursul zilei de marţi dimineaţa. Flăcările au mistuit atât parterul cât şi etajul clădirii. De asemenea, ele au afectat şi o galerie de artă aflată în apropiere. Ulterior, din cauza intervenţiei pompierilor, mai multe spaţii comerciale din împrejurimi au fost inundate cu apă, în timpul operaţiunii de stingere a incendiului.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru lichidarea focului. Stingerea focului a durat patru ore. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cu toate acestea telefonia fixă din oraş nu funcţionează, deoarece focul la extins la cablurile de telefonie. Traficul rutier din zona respectivă a fost blocat. Poliţiştii au redirecţionat şoferii pe rute ocolitoare. În prezent, nu se ştie dacă proprietarul magazinului beneficia de asigurare sau nu.

În cursul anului trecut, o fabrică de prelucrare a lemnului din Sighetul Marmaţiei s-a făcut scrum, iar un angajat a ajuns la spital cu arsuri grave.

Citeşte şi: Un autobuz plin cu muncitori navetişti a luat foc în trafic în Bistriţa