Incendiu PUTERNIC în Sighetul Marmaţiei. Maşina unui procuror a fost făcută scrum VIDEO

Un incendiu de proporţii s-a produs la Sighetul Marmaţiei. Mai multe garaje au fost cuprinse de flăcări, informează România TV. Maşina unui procuror a ars ca o torţă, iar pompierii cred că focul a fost pus intenţionat.

16 aug. 2015, 07:06
Incendiu PUTERNIC în Sighetul Marmaţiei. Maşina unui procuror a fost făcută scrum VIDEO

Incendiul a izbucnit în miezul nopţii, la garajul procuroarei Laurenţa Berinde. Construcţia din lemn a fost cuprinsă de flăcări uriaşe. Vecinii au văzut incendiul şi au chemat de urgenţă pompierii.

„În momentul incendiului în garaj se afla o maşină. La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale cu apă şi spumă. În urma incendiului au ars maşina în totalitate şi 50 de metri pătraţi din primul garaj. Din cauza faptului că aceste garaje erau din lemn, focul s-a extins şi la alte două garaje”, a declarat Oana Alexa, purtător de cuvânt ISU Maramureş.

Flăcările uriaşe au fost stinse după o intervenţie care a durat mai bine de două ore şi jumătate. Primele date arată că incendiul a fost provocat de o mână criminală. Cineva ar fi incendiat tomberonul din faţa garajului procuroarei, iar flăcările s-au extins apoi rapid la construcţia din lemn.

Din fericire, pompierii au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă la blocurile aflate la foarte mică distanţă.

Citeşte şi Incendiu puternic în Suceava. O femeie cu şapte copii a rămas pe drumuri