Incendiu puternic într-un bloc din Argeş. Locatarii au fost evacuaţi de urgenţă

Publicat: Vineri, 22 Iunie 2018 20:46 // Actualizat: Vineri, 22 Iunie 2018 20:46 // Sursa: romaniatv.net

Locatarii unui bloc din oraşul Curtea de Argeş au fost evacuaţi de urgenţă, vineri seară, prin balcoane, cu ajutorul autoscării, după ce casa scării a fost inundată de un fum gros în urma unui incendiu. O femeie şi copilul ei care locuiesc la etajul al treilea au fost primii evacuaţi.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, echipajele de pompieri au intervenit, vineri seară, pentru evacuarea locatarilor unui bloc de pe strada Valea Iaşiului di Curtea de Argeş, după ce scara blocului a fost inundată cu fum, iar accesul pe uşa de intrare a fost imposibil.

Primii evacuaţi au fost o mamă şi un copil de opt luni de la etajul al treilea al imobilului. Ulterior, alţi şapte adulţi au fost salvaţi. Oamenii au ieşit la ferestre şi pe balcoane, de unde au fost preluaţi de echipele de salvatori care au intervenit cu autoscara.

Pompierii verifică dacă mai există şi alte persoane în apartamentele din blocul afectat.

Fumul care a inundat casa scării este extrem de greu de evacuat din cauză că gura de aerisire la ultimul etaj al blocului este blocată.

Fumul care a inundat casa scării provine de la un incendiu izbucnit la un panou electric şi la un aparat aflat sub tensiune. Incendiul a fost lichidat. Nu se cunoaşte doecamdată cauza izbucnirii focului.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
evacuaţi incendiu incendiu Argeş incendiu bloc pompieri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iun 01:29
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
IN TIMP CELE DOUA FEMEI SAU BARBATI CARE VB IN ENGLEZO GERMANA FACEAU ANCHETA LA BANCOMAT DOMNUL BOGDAN RADEA IN SPATELE MEU:DACA A TASTAT CU DEGETELE UMFLATE SAU S-A INGRASAT NU ARE NICIO LEGATURA CU ALTE PERSOANE:
23 iun 01:21
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
II ZICEA MAMEI SA-SI PUNA TOATA CUREAUA PE EA-EA VREA SA FACA ACEST LUCRU CU DRAG- SE SIMTE BN ADICA NU CONTEAZA CA E TORTURA SATANISTA IN CAIDA:::DE LA CAI ADICA IN CADERE::::II PUNEA SI PE AIA DE LA SCOALA II TORTUREAZA PE TOTI CA SA FACA CE VOR EI::::::M-A SCRIS OBEZA SI BOLNAVA::::DOUAZECI DE ANI DE LA ANESTEZIA GENERALA IN MINUS PLUS CEI PAISPREZECE IN CARE M-A TORTURAT JEFUIT SI ABUZAT CU PROMISIUNI DE SANATATE PERFECTA ; AVERI;CARIERE STRALUCITOARE SI MARIAJURI REGESTI PLUS 34+36=70 S-A CAM DUS VIATA:AM FACUT CALCULUL CA SA VADA IN MOD SERIOS CA-S OM:
23 iun 01:15
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
AU REPTILE SUB FORMA DE OO::A DUS-O SI PE MAMA SI PE FRATEMIU PE CUMNATA::::EI ZIC :::OOOO:::ICH SCHAUE:::::EU MA UIT:::::TIPA LA EA LA JOBCENTER SI APOI LA SPITAL A VENIT TOTAL SCHIMBATA OBEZA SI BATRANA IMBRACATA IN ROSU CU O BOMBA CARE TICAIA CA SA ARATE CA E EXPLOZIVA DAR NU ARE DEPRESIE:FRATEMIU ZICE MEREU DE DIMINEATA PANA SEARA TB SA ZAMBESTI SA TE BUCURI DE LUMINA SOARELUI SA MANANCI FRUCTE :::ADICA EL E CA GEORGIANA SI NEVASTA-SA EXPLOZIVI DAR STIU CUM SA TREACA PESTE GREUTATI:
23 iun 01:04
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
MI-A DAT LA O FIRMA DE ZEITARBEIT SA BEAU APA CU OTRAVA CA A ZIS CA A VRUT CNV SA-I DEA EI SI EA MI-A FURAT VIATA SI LOCUL SI ASA CA OTRAVA IMI REVINE DE FAPT MIE SI MI-A ZIS DVS BETI APA DE FAPT SI ERA OTRAVA ADICA MA AUTOSUGESTIONA CA SA ZIC CA E APA CA EU NU-MI DADEAU SEAMA CA NU E:S-AU DUS SOCOLISTII LA UN SUPERMARKET SI LE-AU ZIS CA AU UN GUTSCHEIN DE ZECE EURO SI COMENTAU CA GERMANII SUNT NEBUNI SI-I CRED NU MAI ERAU EXTRATERESTRI DE XFILED: AU FOST LASATI O VIATA LIBERI SI AJUTATI SA FACA SI::::ASA CEVA: COMENTAU PE DRUM-CICA IOTE ASA FACI ANCHETA SI-I CUNOSTI SI VEZI DACA-S NEBUNI:
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H