Incendiu puternic într-un bloc din Piteşti, un câine a fost scos în ultimul moment din flăcări

Locatarii unui bloc din cartierul piteştean Craiovei au fost evacuaţi, vineri, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul al doilea. Din cauza fumului gros, un câine care era în casă a fost intoxicat cu fum, iar un pompier a intrat pentru a-l salva.

19 mai 2017, 13:40
Incendiu puternic într-un bloc din Piteşti, un câine a fost scos în ultimul moment din flăcări

Locatarii unui bloc din cartierul Craiovei, din Piteşti, au fost sfătuiţi de pompieri să iasă din imobil, vineri, deoarece, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul doi al cladirii, fumul gros le-ar fi putut cauza probleme medicale.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU şi SMURD; însă nimeni nu a fost rănit. Totuşi, de îngrijiri medicale au avut nevoie şi proprietara apartamentului şi fiica acesteia, cărora li s-a făcut rău.

Potrivit Mediafax, pompierii au aflat că în apartamentul în care a izbucnit incendiul se află un câine, iar un salvator a intrat pentru a-l aduce afară. Animalul era intoxicat cu fum.

„S-a intervenit cu o autospecială, autoscara şi un echipaj SMURD. Persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat la îndemnul pompierilor. Din fericire, fumul gros din apartament şi de pe scară nu a a afectat nicio persoană. Colegii mei au fost informaţi că în apartamentul unde a izbucnit incendiul de afla un câine şi au reuşit să îl salveze. Era intoxicat cu fum”, a declarat, vineri, Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

Citeşte şi: Operaţiune de salvare contracronometru, pompierii s-au chinuit să scoată un căluţ dintr-o fântână GALERIE FOTO

Pompierii au reuşit să stingă incendiul în urma căruia au ars mai multe obiecte de mobilier.

Deocamdată nu se ştie cauza izbucnirii incendiului, dar se ia în calcul o defecţiune la instalaţia electrică.