Incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud. 16 persoane, dintre care cinci copii, coborâte de pe acoperişul clădirii VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de luni spre marţi la un hotel din Eforie Sud în care se aflau peste 80 de persoane. O persoană a fost intoxicată cu fum, iar alte 16, dintre care cinci copii, au fost coborâte de pompieri de pe acoperişul clădirii.

07 sept. 2021, 08:51
Incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud. 16 persoane, dintre care cinci copii, coborâte de pe acoperişul clădirii VIDEO

Pompierii au fost alertaţi să intervină în cazul unui incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud, produs în jurul orei 4:00.

„La locul solicitării au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, trei echipaje SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean, în total 40 de pompieri. La momentul respectiv în hotel se aflau 83 de persoane (79 turişti, patrunangajaţi ai hotelului) , dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuaţi de către echipajele de la faţa locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulţi, patru copii, un sugar) au fost coborâte de pe acoperişul hotelului”, a anunţat ISU Constanţa, conform News.ro.

Citeşte şi: Incendiu la sediul ANAF! Angajații au fost evacuați, pompierii intervin în aceste momente

O singură persoană a fost intoxicată cu fum, care a fost transportată la spital, conştientă, cooperantă.

Pompierii au reuşit să lichideze focul în jurul orei 5.00. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

Citeşte şi: Cum arată noul Guvern Cîţu. Cine preia ministerele părăsite de USR PLUS