Incendiu uriaş în Capitală. Arde un depozit cu butelii în Prelungirea Ghencea. E pericol de explozie!

Pompierii sunt în alertă, miercuri seara, după ce a izbucnit un incendiu pe bulevardul Prelungirea Ghencea. Din primele informaţii, arde un depozit în care se află butelii, motiv pentru care este pericol de explozie.

02 feb. 2022, 20:42
Incendiu uriaş în Capitală. Arde un depozit cu butelii în Prelungirea Ghencea. E pericol de explozie!

Incendiu uriaş în Capitală. Flăcări uriaşe au cuprins un depozit de pe bulevardul Prelungirea Ghencea în care se află butelii.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit în câteva amenajări improvizate care serveau ca spaţii pentru depozitare. Suprafaţa afectată este de circa 400 metri pătraţi şi nu există victime.

La faţa locului au fost trimise de urgenţă opt autospeciale cu apă şi spumă. E posibil ca numărul acestora să fie suplimentat pentru că există pericol de explozie, transmite România TV.

Citeşte şi: Olanda „distruge” podurile în faţa lui Jeff Bezos. O structură istorică din Rotterdam va fi demontată pentru ca a permite să treacă iahtul miliardarului

Din imaginile primite de la telespectatorii România TV, e posibil să fie în zonă şi case. Prelungirea Ghencea este o zonă destul de populată.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, îngropat în datorii. Gabriela Firea: „Trebuie să plătească și despăgubiri de 1.000 de lei pe zi, până Nicușor Dan scrie documentul prin care se permite defrișarea a două cioturi”