Incendiu violent la o clădire de birouri. 120 de persoane au fost evacuate FOTO şi VIDEO

Imaginile de pe rețelele sociale arată un incendiu violent, un fum negru care se ridică și pompieri care luptau cu flăcările cu furtunurile de apă.

03 iun. 2022, 15:54

Incendiu violent la o cladire de birouri din Moscova, 120 de persoane au fost evacuate. „Potrivit primelor indicații, 120 de persoane au fost salvate din clădirea în flăcări, căutările continuă”, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență pe contul său de Telegram, transmite Le Figaro.

ULTIMA ORĂ. Alertă la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iaşi. Fum la primul etaj al unităţii, la fix un an de la incendiu. Zeci de copii și părinți au fost evacuați
„Grand Setun Plaza” este o clădire cu 10 etaje și o suprafață de 70.000 de metri pătrați, potrivit site-ului său. Acesta este situat în vestul Moscovei. Potrivit ministerului, 180 de pompieri intervin pentru stingerea incendiului.

Imaginile de pe rețelele sociale arată un incendiu violent, un fum negru care se ridică și pompieri care luptau cu flăcările cu furtunurile de apă.

Incendiile de acest tip, deseori mortale, sunt frecvente în Rusia și sunt adesea cauzate de clădiri degradate sau de nerespectarea standardelor de siguranță.

Lovitură grea pentru Putin: Rachetele HIMARS donate Ucrainei de SUA pot lovi ţinte la 300 de km
Acesta este ultimul dintr-o serie de incendii care au izbucnit în ultimele săptămâni în Rusia, unii utilizatori ai platformelor de socializare afirmând că acestea ar putea fi provocate de sabotori ce se opun războiului din Ucraina.

Unii pun incendiile din apropierea graniței cu Ucraina sau în teritoriile ocupate de forțele rusești pe seama partizanilor ucraineni sau a unor membri ai trupelor speciale.