Incendiu violent la o fabrică de cauciucuri din Dej. A fost emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu a izbucnit, joi, la fabrica unui producător de cauciucuri din Dej. Din cauza focului violent, structura unei hale a fost afectată, existând pericol de prăbuşire. A fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT către locuitorii municipiului Dej și către cei din localitățile limitrofe.

12 mai 2022, 13:23
Incendiu violent la o fabrică de cauciucuri din Dej. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu violent la fabrica IMM din Parcul Industrial Dej. Flăcările au cuprins o hală a unei companii care are drept activitate producţia de cauciucuri. La fața locului intervin autospeciale ale pompierilor din întreg județul Cluj, dar și din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

Citeşte şi: Incendiu puternic în centrul Capitalei, la o clădire cu două etaje. Sunt degajări masive de fum. VIDEO

„Intervenţie complexă pentru stingerea unei hale din Dej. În aceste momente pompierii din cadrul Detaşamentului Dej, 1 Cluj-Napoca şi Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producţia de cauciucuri. În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violenţă. La faţa locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări şi un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului Beclean a ISU Bistriţa Năsăud şi două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la faţa locului şi un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical”, a anunţat ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, operaţiunile de stingere sunt solicitante pentru forţele de intervenţie, având în vedere că pereţii halei şi acoperişul prezintă pericol de prăbuşire.

Citeşte şi: Mii de români pleacă să lucreze în străinătate pe salarii de cinci ori mai mari. Ţara în care se câştigă aproape 150 de euro pe zi în agricultură

A fost emisă şi avertizare prin sistem RO-Alert, potrivit Dej24.ro.