Incendiu violent la o shaormerie din Ilfov. Trei victime au fost deja confirmate

Eveniment oribil în Ilfov. Sâmbătă după-amiază a avut loc un incendiu violent la o shaormerie. Flăcările au fost atât de puternice încât au rezultat victime. 

25 mart. 2023, 15:42
Incendiu violent la o shaormerie din Ilfov. Trei victime au fost deja confirmate

Nu mai puțin de trei persoane au suferit răni, în urma incendiului. Pompierii de la ISU au intervenit în jurul orei 13:40 la shaormeria din localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov.

Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD și un echipaj SABIF.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani și o femeie de 43 de ani cu arsuri au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Raparatorie și Arsuri, iar un minor în vârstă de 9 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii M.S. Curie.

 

Evenimente șocante

 

Mai multe evenimente nefericite au avut loc astăzi, în România. Un accident dramatic a avut loc, sâmbătă, pe o stradă din Brașov. Șase persoane au fost implicate în accident, două dintre ele încarcerate.

Victimele sunt trei persoane de sex feminin și trei de sex masculin. Dintre femei, o fată de 16 ani puternic lovită la cap, transportată la Spitalul de copii, la Urgență. Un bărbat de peste 60 ani în stop cardiorespirator. Celelalte persoane, cu diferite traumatisme, transportate la UPU Brașov.