Incendiu VIOLENT la un complex turistic din Buzău VIDEO

Flăcări de câțiva metri înălțime au ieşit, marţi noapte, din acoperișul unui han de lângă municipiul Buzău. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu incendiul care a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit la rețeaua de curent.

02 iul. 2014, 06:27
Incendiu VIOLENT la un complex turistic din Buzău VIDEO

Incendiul de la „Hanul Lupilor”, un popas turistic aflat la zece kilometri de orașul Buzău, pe drumul către Ploiești, a fost semnalat printr-un apel la 112, cu puțin timp înainte de miezul nopții, informează stiridebuzau.ro. Flăcările au cuprins mai întâi lemnăria de la mansardă apoi s-au extins la acoperiș. În restaurant se aflau șapte persoane, proprietarul și muzicanții.

Pompierii s-au deplasat la intervenție cu cinci autospeciale care au avut nevoie de mai multe realimentări cu apă. Operațiunea a durat mai bine de trei ore.

Complexul turistic „Hanul Lupilor” a fost inaugurat în martie 2013 ca popas pentru grupurile de motocicliști. Patronul tocmai începuse să amenajeze camere la mansarda clădirii însă va trebui să o ia de la capăt cu investițiile. Va avea nevoie de cel puțin 200.000 de euro, crede proprietarul hanului, pentru a acoperi din surse proprii pagubele, întrucât localul nu era asigurat.